Witte T-Shirts voor iedere gelegenheid?

Witte T-Shirts voor iedere gelegenheid?
January 28, 2017 inyourface

T-Shirts zijn vandaag de dag tijdens iedere gelegenheid te dragen, terwijl vroeger het dragen van een T-Shirt nog vaak ongepast was. Gelukkig veranderen tijden en kunnen velen van ons zelfs met een T-Shirt naar het werk. Ook tijdens het uitgaan is het geen schande meer om in een mooi T-shirt te komen. Net zoals andere kledingstukken zijn shirts tegenwoordig in veel verschillende modellen, kleuren en materialen verkrijgbaar. Zelfs al kies je voor een wit T-shirt dan nog kan het per merk verschillen hoe wit je shirt is. Dit komt omdat er veel verschillende textielfabrikanten zijn. Zij hebben ieder hun eigen manier voor het bleken of witten van het textiel. Daardoor is het ene T-shirt witter dan het andere. Door je shirt onder een felle lamp te houden of ermee naar het zonlicht te lopen kun je de “diepte” van het wit bepalen.

Kwaliteit bepalen van je witte T-Shirt

Ben je op zoek naar een nieuw wit T-shirt dan wil je ook dat deze lang mooi van kleur blijft. Je kunt op meerdere manieren bepalen het shirt dat je koopt van goede kwaliteit is. Om te beginnen is het vaak een goed teken als het shirt is gemaakt van 100% katoen. Dit is een natuurlijk materiaal, het ademt en het voelt zacht aan op de huid. Het kan ook zijn dat de fabrikant gekozen heeft voor een combinatie van katoen en polyester. Dit kan gedaan zijn om kosten te besparen, maar dat is niet altijd de rede. Soms is een combinatiestof gewoon mooier en heeft het niets met kwaliteit te maken. Naast de materiaalkeuze kun je ook kijken naar de sticktechnieken. De hoeveelheid stiksels bepalen hoe stevig het shirt is en hoe netjes het is afgewerkt.

Welk model wit T-shirt kies je?

T-Shirts kun je overal kopen, de keus is enorm qua modellen, kleuren en materialen! Kijk alleen al naar de hals van je witte T-shirt. Kies je voor een ronde hals, een hals in de vorm van een V, of een diepere V hals, zoals momenteel erg populair is. Er zijn tegenwoordig Webshops die zich alleen specialiseren in de verkoop van T-shirts. Uiteraard proberen deze internetwinkels de beste kwaliteit te leveren. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit van een shirt dat je koopt bij zo’n gespecialiseerde winkel stukken hoger ligt dan bij de algemene kleding websites. Vaak hebben zij alle maten en kleuren ruimschoots op voorraad, waardoor je het perfecte T-shirt in een handomdraai en een paar muisklikken in huis hebt.