Winterjassen trends van 2018

Winterjassen trends van 2018
October 4, 2018 inyourface

Is jouw winterjas aan vervanging toe? Dan raden wij je aan een nieuwe jas te bestellen voor de koude wintermaanden officieel begonnen zijn. Vind je het belangrijk dat jouw nieuwe winterjas op en top trendy is? Verdiep je dan in de winterjassen trends van 2018. Hieronder zetten we de drie belangrijkste winterjassen trends van dit jaar voor je op een rijtje.

 

Een winterjas met bontkraag

Steeds meer winterjassen hebben een bontkraag. Een bontkraag is niet alleen lekker warm, maar ziet er bovendien erg stoer uit. En ben je een groot dierenliefhebber? Dan begrijpen we dat je liever geen winterjas met een bontkraag van echt bont draagt. Gelukkig worden er ook veel prachtige jassen verkocht met een bontkraag die van nepbont gemaakt is.

 

Een winterjas met legerprint

Heb je een stoere kledingstijl? Dan kun je deze winter een winterjas met legerprint kopen. Een winterjas met legerprint ziet er op en top stoer uit. Met deze jas komt jouw stoere kledingstijl gegarandeerd duidelijk naar voren. Tip: koop je liever een winterjas met effen print, maar houd je wel van stoere kleding? Dan kun je een winterjas in de kleur legergroen kopen. Deze jas is hartstikke stoer, maar heeft wel een effen print.

 

Een warme bomberjack

Tot slot kun je ervoor kiezen een bomberjack aan te schaffen. Bomberjacks zagen we al in de lente en in de zomer, maar ook deze winter zijn deze stoere jassen op en top trendy. Bomberjacks zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Je vindt altijd wel een bomberjack die bij jou past. Bekijk hier welke bomberjacks je deze winter allemaal kunt kopen.