Voorbereiden op het festival seizoen

Voorbereiden op het festival seizoen
August 5, 2019 inyourface

Eindelijk; het festivalseizoen komt er weer aan! Losgaan op muziek, chillen met je vrienden en al de verschillende lekkere eettentjes afgaan en uitproberen. Waarschijnlijk heb jij je festivalkaartjes al binnen! Maar dan ben je nog niet klaar, want er komt meer bij kijken. Welke outfit trek je aan en wat doet het weer? Wat moet ik eigenlijk meenemen naar een festival? In onze blog leggen we het je allemaal uit.

De perfecte outfit

Eigenlijk kom je alle soorten stijlen wel tegen op zo’n festival. Van hippie tot rock chick.  Voor inspiratie zou je een kijkje kunnen nemen op de website van Vogue. Hier worden foto’s van outfits geplaatst die worden gedragen op Coachella. En laten we eerlijk zijn, Coachella is natuurlijk dé trendsetter op het gebied van festival outfits. Combineer bijvoorbeeld je stoere spijkerjasje met een paar bikerboots en een mooie rose gouden zonnebril.

Festival tips en tricks

Houd altijd rekening met het weer! Zorg ervoor dat je er op voorbereid bent dat het s’avonds soms ontzettend kan afkoelen. Kies er ook niet voor om op je nieuwe witte sneakers naar het festival te gaan, want geloof ons, je schoenen worden vies!  Ons advies is om een comfortabele donkere schoen te kiezen zoals bijvoorbeeld; de Dr. Martens. Wat wij een hele fijne trend vinden is het heuptasje. Super stylish en alle essentiële dingen passen erin.

Besparen

Ja, festivals zijn duur. Maar toch zijn er een aantal makkelijke dingen waar je op kan besparen zonder dat je er erg in hebt.  Zorg er bijvoorbeeld voor dat je je ticket zo vroeg mogelijk koopt. Vaak zijn er dan de ‘early birds’, deze zijn een stuk goedkoper dan een regulier kaartje. Ook zou je samen kunnen reizen. Doe een oproepje op facebook, misschien gaat er wel iemand bij jou uit de buurt? Een auto delen is dan net zo makkelijk. Op sommige festivals is water gratis en op andere niet, daar heeft ‘festicap’ handig op ingespeeld. Dit is namelijk een dopje die op alle flesjes water past, zo kan je dus regelmatig hetzelfde flesje water vullen, super handig!

Metatitel: Ben jij al voorbereid op het festivalseizoen?

Metatekst: Rock jij deze zomer een mooie rose gouden zonnebril op Lowlands? Lees al onze tips en tricks om goed voorbereid naar jouw favo festival te gaan!