Tips om indruk te maken op de buitenwereld

Tips om indruk te maken op de buitenwereld
January 23, 2018 inyourface

Zeker vrouwen vinden het belangrijk om er goed uit te zien als zij uit huis gaan! Ook voor mannen is het belangrijk om indruk te maken op collega’s, vrienden en vrouwen op straat. Hoe zorg jij er voor dat je opvalt tussen die miljoenen Nederlanders of Belgen? In dit artikel geven we een aantal handige tips om nog meer op te vallen en je te onderscheiden van de rest. Het belangrijkste hierbij is dat je een fijn gevoel hebt bij de kleding die je draagt en de kledingstijl die je aanhangt. Doe je niet anders voor dan je bent!

Tip 1: draag verschillende accessoires

Een van de manieren om op te vallen is het gebruik van leuke accessoires. Voor een vrouw kan dit betekenen dat zij bijvoorbeeld sieraden draagt. Een man valt op als hij een mooi horloge om zijn pols heeft hangen. Een horloge kan als een statussymbool worden gezien, omdat goede horloges vaak al snel een paar honderd euro kosten. Dit geldt in het bijzonder voor de horloges van Rolex en Seiko.

Tip 2: laat je kleding personaliseren

Naast de mogelijkheid om accessoires te gebruiken kun je er ook voor kiezen om je kleding te laten personaliseren. Laat een shirtje bedrukken, voorzie je broek van een eigen stijl, enzovoorts. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een gepersonaliseerde tas te laten maken? Er zijn verschillende websites waarop je de zijkanten van een tas kunt laten bedrukken. Wie wil er nou geen zelf vormgegeven tas!

Tip 3: vraag om een kledingadvies in de winkel

De medewerkers van de wat duurdere kledingwinkels hebben vaak een goede kijk op de kleding die bij je uiterlijk past. Vraag hen eens om advies als je nieuwe kleding gaat kopen! Welke kledingstijl zouden zij aanraden? Wie weet kom je tot nieuwe inzichten om indruk te maken op de buitenwereld.