Superleuke tassen die bij alles passen

Superleuke tassen die bij alles passen
March 7, 2018 inyourface

Shabbies Amsterdam is een superleuke dames mode merk van ontwerper Fred de la Bretoniere. Die je misschien ook kent van het merk ‘Fred de la Bretoniere’.
Het merk SHABBIES Amsterdam maakt lederwaren voor dames. Tassen, schoenen en andere kleine lederwaren.

Waar Shabbies zich van andere merken onderscheidt is de kwaliteit van hun producten. Er wordt veel detail en  aandacht gesopt in ieder onderdeel van hun proces.
Hun producten worden op ambachtelijke wijze in Europa gemaakt.Ze maken ook gebruik van natuurlijke en duurzame bouwmaterialen. Het leer wordt met natuurlijke oliën behandelt. Het is niet alleen duurzaam, het is beter voor het leer en zorgt voor de mooie natuurlijke kleuren die perfect bij hun producten passen.

Het kost wat maar dan heb je ook wat

De prijs van de producten reflecteert ook de aandacht en detail van de producten.
De kleinste crossbody tassen zijn verkrijgbaar vanaf €99,- en zijn op moment van schrijven beschikbaar in 2 verschillende kleuren. De handtassen beginnen ook bij €150,-.
De schoenen en tassen zijn het natuurlijk ook waard. Het is dan altijd leuk als er een Shabbies sale is.

Tijdloos ontwerp, altijd trendy

Shabbies biedt ook tassen van verschillende groottes en stijlen.De twee merken, SHABBIES Amsterdam en Fred de la Bretoniere verschillen vooral in stijl. Shabbies heeft een meer klassieke stijl.
Daarom zijn de tassen erg veelzijdig en passen bij veel verschillende stijlen.

Krijg meer betaal minder

Alsje op zoek bent naar een grotere tas betaal je ook gauw rond de €250,-. Daarom is het handig om te weten waar je de beste prijzen kunt vinden. Via de SHABBIES Amsterdam website krijg je het hele assortiment te zien. De schoenen en tassen van Shabbies worden ook via andere webshops verkocht. Het is daarom handig via een shopping platform zoals SuperSaleste shoppen, zo kun jeer zeker van zijn de je beste deal vind. Wie koopt er nou niet graag met korting.
De tassen van SHABBIES Amsterdam zijn een zekere aanrader voor iedereen die van fashion houdt.