Nike Air Max, kopen of niet?

Nike Air Max, kopen of niet?
October 22, 2018 inyourface

Nike is al jaren een zeer bekend en geliefd merk. Zowel de schoenen van Nike als de kleding wordt door vele mensen gedragen. De bekendste schoen van Nike is de Nike Air Max. De schoen werd geïntroduceerd in 1987 en sindsdien is het een zeer populaire schoen. Iedereen kent wel iemand die een paar Nike Air Max heeft. Twijfel je zelf nog of je een paar moet aanschaffen? Wij hebben alle redenen voor je op een rij gezet waarom je dit zeker moet doen.

 

Je loopt niet met de massa mee

Ondanks dat de schoenen erg populair zijn, loop je met Nike Air Max niet met de massa mee. Er zijn namelijk veel verschillende kleuren en designs van de schoen. Nike brengt telkens weer nieuwe designs uit, je hoeft dus niet bang te zijn dat je straks dezelfde schoenen als iedereen hebt. Dankzij de vele designs zijn er schoenen voor elke gelegenheid, zowel voor onder een spijkerbroek, onder een rokje of voor tijdens het sporten.

 

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  https://pixabay.com/nl/voeten-schoeisel-nike-schoenen-1840619/

Ultiem comfort

Een paar sneakers zijn altijd een comfortabele optie. De Nike Air Max zijn echter extra comfortabel. Dit komt doordat er een luchtlaag in de zool zit. Dit zorgt voor een goede demping en dit loopt extra lekker. Daarnaast zijn de schoenen hierdoor extra licht, dit is vooral tijdens het sporten erg fijn. Ook zijn de schoenen erg comfortabel omdat zij goede ondersteuning bieden. Hierdoor kunnen blessures tijdens het sporten voorkomen worden.

 

Afbeelding (gratis & rechtenvrij): https://pixabay.com/nl/mensen-nike-schoenen-levensstijl-2590524/

De schoen is voor iedereen

Nike Air Max is een schoen voor iedereen. Er is zowel een dames als een herencollectie. Ook is de schoen voor jong en oud. Er zijn zowel kindermaten als maten voor volwassenen. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent, iedereen kan de schoen aan. Door de verschillende kleuren en designs zit er voor iedereen wel iets bij wat hij of zij mooi vindt. Tenslotte is de schoen er in verschillende prijzen, er zijn schoenen voor 150 euro, maar ook voor 60 euro kun je al Nike Air Max kopen.