Geef een mooie tas cadeau

Geef een mooie tas cadeau
March 1, 2018 inyourface

Tegenwoordig is een plastic zakje niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger en hebben we steeds vaker onze eigen tas bij als we ergens naar toe gaan. Een tas kan voor heel veel doeleinden gebruikt worden waarbij je kunt denken aan boodschappen doen, een laptop erin opbergen of als sporttas.

Tassen in alle soorten en maten

Een tas is een goed relatiegeschenk. Ze zijn in heel uiteenlopende modellen en prijzen te koop en het is maar net waar je ze voor wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld als bedrijf op een beurs staat of je klanten iets mee wilt geven als ze iets bij jou gekocht hebbenkun je dit prima in een tas verpakken waar jouw logo en naam op staat. Zo maken de ontvangers ervan niet alleen reclame voor jou maar weten ze ook nog waar ze iets gekocht hebben. Dit kan een draagtas zijn die gemaakt is van bijvoorbeeld stof of papier.

Tas als sponsormiddel

Ook voor andere doeleinden is een goede tas niet meer weg te denken. Stel, je sponsort als bedrijf een sportclub. Om dan wat extra reclame te maken is geen gek idee. Als je de sporters allemaal een sporttas geeft met jouw bedrijfsnaam en logo erop is dat duidelijk zichtbaar. Ook je werknemers kun je een tas schenken met je naam of logo erop. Als ze dan onderweg zijn naar een klant kan iedereen de naam van het bedrijf lezen maar het staat ook bijzonder professioneel als ze met materiaal werken waar de bedrijfsnaam op staat.

Kies wat je geschikt lijkt

Wat voor tas je wilt hebben, de keuze is ruim bij Relatiegeschenken.nl. Kijk waarvoor je de tassen wilt gebruiken en wat het budget is dat je eraan wilt besteden. Heb je er veel nodig dan kun je ook voor een voordeligere variant kiezen en kun je er veel uitdelen.