Fijn, zo’n dagje strand!

Fijn, zo’n dagje strand!
July 21, 2021 inyourface

Het zomerseizoen is niet heel ver meer van ons verwijderd. Het zonnetje komt weer wat vaker tevoorschijn en er worden al veel vakanties geboekt. Voor veel mensen geeft dit een lekker positief gevoel en zorgt het schijnende zonnetje voor een behoefte om naar buiten te gaan. Voor het zomerseizoen staat bij 80% van de Nederlanders een vakantie gepland. Het is daarbij niet ondenkbaar dat het strand ook een bezoekje krijgt. Maar naast Nederlanders zijn daar natuurlijk ook Duitsers, Italianen, Spanjaarden en Fransen te vinden. En daarbij komen ook nog de rest van de Europeanen en niet-Europeanen bij. Kortom: het strand is vol! En zie dan maar even je spullen terug te vinden na die duik in de zee.

 

Eigen creatie op je handdoeken, strandtassen en zonnebrillen

Om te voorkomen dat je door alle mensen je spullen niet meer terug kan vinden, kun je creatieve manieren gebruiken om je spullen op  te fleuren.Hoe leuk zou het zijn als de parasol, die je beschermt tegen de felle Spaanse of Italiaanse zon, een zelfontworpen logo zou hebben? Direct herkenbaar, zelfs vanaf de eerste golf in de zee. Daaronder liggen de handdoeken met hetzelfde logo, een strandtasmet ook datzelfde logo en zelfs de strandbal valt op! Alle zomerartikelen met eenzelfde opdruk. Zo vergeet je nooit meer op welk plekje je zat en de kinderen weten ook direct waar paps en mams zijn. Dit is de meest efficiënte manier om een herkenningspunt te creëren. Daarnaast kun je als bedrijf hier ook goede reclame mee maken. Hoe mooi zou het zijn wanneer op het strand verschillende artikelen met jouw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking te zien is.

 

Ontwerpen van een opdruk

De leukste opdrukken zijn de meest persoonlijke opdrukken. Hoe leuk zou het zijn als je een familielogo ontwerpt samen met je geliefde en kinderen?  Kijk bij het ontwerpen van een opdruk vooral naar wat je familie leuk vindt en wat je familie kenmerkt. Als iedereen een paar ideeën opschrijft of benoemd, heb je veel verschillende trefwoorden die je samen kunt voegen tot een logo. Zo ontstaan de leukste ideeën die je kunt gebruiken! Helemaal voor kinderen is het handig om te weten wat het zelfgemaakte familielogo inhoudt. Zo kunnen ze op het strand lekker gaan spelen en makkelijk de weg terugvinden! Met de zomerartikelen met je eigen logo ben je helemaal klaar voor de zomer!