Een tas is een investering

Een tas is een investering
June 23, 2020 inyourface

Voor een vrouw geldt dat er één ding is waar je er nooit genoeg van kunt hebben: tassen. Of je nu kiest voor dure designtassen of goedkope varianten, er is altijd wel een reden om een nieuwe tas te kopen.

 

Bij iedere outfit een passende tas

 

Er zijn allerlei redenen waarom zo veel vrouwen enorme hoeveelheden handtassen om zich heen verzamelen. Een goede tas kan een outfit namelijk maken of breken. Veel vrouwen vinden het heerlijk om bij iedere outfit de juiste tas te hebben.


Het maakt hen daarbij vaak niet uit hoe duur of tijdloos de tassen zijn. Er zijn meer dan genoeg vrouwen die een tas als een kledingstuk beschouwen, en daar de ene keer heel veel, en de andere keer weer nauwelijks geld aan uitgeven. Wie echt trendy wil zijn, koopt ieder seizoen minimaal 1 nieuwe tas, en vaak wel meer dan dat. Dit zijn meestal geen designertassen, of tassen van een duur merk, tenzij je flink wat geld te besteden hebt. Nee, meestal gaat het hier om tassen die het niet heel veel langer dan een seizoen volhouden voor zij gebreken beginnen te vertonen. 

 

Veel vrouwen combineren dit soort trendy tassen die perfect passen bij de huidige modetrends met één of meerdere tijdloze en meestal ook wat duurdere tassen. Deze zijn goed voor iedere gelegenheid en gaan vele jaren mee, en vallen zo goed af te wisselen met de wat goedkopere, trendy exemplaren.

 

Een goede investering

 

Een dure tas zou je eigenlijk als een investering moeten zien. En nee, dat is niet alleen een excuus van een vrouw om weer een nieuwe tas te kunnen kopen. Er zit zeker een kern van waarheid in. Een dure tas gaat vaak talloze jaren, soms zelfs een mensenleven mee, en wordt in al die jaren vaak ook nog eens steeds mooier. Een dure, goede tas kan dus echt een goede koop zijn, zeker als je van plan bent om er vele jaren mee te gaan doen. Een merk als Cowboysbag is trendy maar toch tijdloos, en gemaakt van kwalitatieve materialen die vele jaren mee kunnen gaan. Maar ook bijvoorbeeld Castelijn en Beerens valt in deze categorie: goede kwaliteit, echte klassiekers en toch aardig betaalbaar. Met een dergelijke tas kom je altijd goed voor de dag, en kun je jaren vooruit.

 

Ga je voor de echt dure designer merken, dan kun je het woord ‘investering’ op een heel andere manier zien. Deze tassen worden in de loop der jaren, zeker als je ze in goede staat weet te houden, vaak alleen maar meer waard. Kies dan wel voor een exemplaar dat echt een beetje exclusief is, en waar direct bij de introductie al schaarste ontstaat. Zo is de kans het grootst dat je je ‘investering’ terug zal verdienen.