De grootste modemissers bij mannen

De grootste modemissers bij mannen
March 30, 2019 inyourface

Of je als man nou de laatste mode op de voet volgt of juist niet, er zijn altijd wel een aantal missers dit gebied. Veel mannen zijn zich er niet van bewust, omdat ze dit al jaren doen en niemand er iets van zegt of omdat ze vinden dat het nou eenmaal bij hun eigen stijl past. En je eigen stijl hebben is natuurlijk helemaal prima. Maar sommige dingen kunnen echt niet meer, zoals rondlopen in versleten kledingstukken of kleren met de verkeerde pasvorm. Wij zetten de grootste missers voor je op een rijtje.

Te strakke of te wijde broeken

Kleding moet goed zitten en dat geldt vooral voor broeken. Want te strakke broeken tekenen af op verkeerde plekken. En zeg nou zelf, echt lekker bewegen in een te strak kledingstuk is er ook niet bij. Daarnaast dragen sommige mannen juist veel te wijde broeken. En dan bedoel we niet de baggyjeans, maar echt de te wijde broeken die van de billen afzakken waardoor de broeken er flink opgetrokken moet worden bij het opstaan. Of na een aantal stappen. En dat is niet charmant. Zorg daarom altijd voor een goede riem. Daarnaast is de trend waarbij de bovenste rand van het boxershort in zicht komt boven de broek ook niet heel erg gewaardeerd. Zeker ook geen aanrader als je naar een sollicitatiegesprek gaat. 

Verkeerde schoenkeuze

Een van de eerste dingen waar mensen naar kijken bij een ontmoeting is je gezicht (vooral de ogen), handen en schoenen. En als je echt indruk wilt maken op iemand, dan is het niet zo’n goed idee om rond te lopen op afgetrapte schoenen. Of exemplaren die totaal niet bij de rest van de outfit passen, bijvoorbeeld om deze een totaal verkeerde kleur hebben of ontzettend smerig zijn. Toch wordt deze fout heel veel gemaakt. Zorg daarom dat je minstens drie paar schoenen in je kast hebt staan: casual schoenen die je gerust onder een spijkerbroek kunt dragen (zoals sneakers), nette schoenen voor je werk en een paar schoenen voor speciale gelegenheden. Online vind je bijvoorbeeld heren Van Bommel schoenen. Dit merk heeft een breed assortiment van nette schoenen voor elke gelegenheid. 

Hele foute sokken

Er wordt vaak vergeten dat sokken een belangrijk onderdeel zijn van de outfit wanneer deze in het zicht zijn. Toch gaan nog veel mannen de mist in door de verkeerde exemplaren aan te trekken. Heb je bijvoorbeeld tientallen paren witte sokken in de kast liggen? Dan is het tijd om te gaan shoppen voor een paar nieuwe exemplaren in je garderobe. Witte sokken doen namelijk ontzettende afbreuk aan een nette outfit. Trek dan liever zwarte sokken aan of varianten met print (als dit past bij het geheel). Bewaar de witte sokken liever voor de outfits waar de sokken totaal niet zichtbaar zijn (bijvoorbeeld als je enkellaarsjes draagt) of voor je sportoutfit.
Metatitel: Graag vanaf nu ook meta titel schrijven

Metatekst: Graag vanaf nu ook meta beschrijving schrijven